Bugün

Mehmet Ali Erbil eşleri ve sevgilileri dikkat çekiyor

Yayınlanma: 02 Ekim 2017 - 17:30

Mehmet Ali Erbil eşleri ve sevgilileri. Kova burcu olan Merhmet Ali Erbil bu güne kadar yaptığı beş evliliğin yanında üç uzun soluklu ilişki de yaşadı. Erbil ilk evliliğini 1980 yılında Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yaptı ve 34 yaşındaki kızı Sezin dünyaya geldi. Kızının doğumundan sonra eşinden boşanan Erbil, Muhsine hanım ile ikinci kez evlendi ve yeniden boşandı. Üçüncü  olarak  popüler bir çok dizide rol alan ve son dönemde de Kiralık Aşk'ta Ömer'in yengesi Neriman karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nergis Kumbasar ile 1989 yılında evlenen Erbil'in bu evlilikten de 1995 yılında Yasmin isimli bir kızı oldu.
 Erbil, kızının doğumundan 1 yıl sonra 1996 yılında Nergis Kumbasar'dan boşanarak yedi yıllık evliliğine son verdi. Mali bu evliliğinden sonra beş  yıl boyunca evlenmedi. Ancak bu zaman zarfında da ilişki yaşamaya devam eden ünlü sunucunun üç uzun soluklu ilişkisi oldu. oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, sunucu Özlem Yıldız ve manken Nefise Karatay ile birlikte olan Mehmet Ali Erbil'in bu beraberlikleri nikah masasına taşınmadı. Beş yıl aradan sonra dördüncü defa nikah masasına 2001 yılında oturan Erbil Sedef Altuntaş ile evlendi. 
Kendisinden 23 yaş küçük olan eşi ile olan evliliği de yürümeyen Erbil, evlendikten 1,5 yıl sonra 2003 yılında boşandı. Boşandıktan sonra boşanma gerekçesine dair iddiaların ardı arkası kesilmedi. Erbil sağlık nedenlerini ve dışarıdan müdahaleleri işaret ederken Sedef Altuntaş ise eşinin kendisini Tuğba coşkun ile aldattığını iddia etti. Nitekim Erbil'in beşinci evliliğini Tuğba Coşkun ile yapması da Sedef altuntaş'ın iddialarını haklı çıkardı. Tuğba Coşkun ile 2005 yılında evlenen Erbil'in  2006 yılında Ali Sadi isimli oğlu dünyaya geldi. Erbil 2011 yılında oğlu 5 yaşındayken son eşi Tuğba Coşkun'dan da boşandı. Mehmet Ali Erbil 1980-2011 yılları arasında toplamda 5 evlilik yapmış bu evliliklerinden Sezin (34), Yasmin (21) ve Ali Sadi (10) isimli üç çocuğu olmuştur.