Büyükerşen, mesajında, Türkiye en karanlık, en acı günlerinden birini daha yaşadığını, Ankara’da barış için yapılacak bir miting öncesi meydana gelen patlamalarda 30 insanı yaşamını yitirip 130’a yakın insanın da yaralandığını hatırlatarak, “Bu acılar karşısında artık söyleyecek söz bulabilmek mümkün değil. Çünkü ne verilen sözler, ne söylenen sözler bir işe yarıyor. Yitirilen her can içimizden birer parçayı alıp gidiyor. Umutlarımızı, ışıklarımızı, geleceğimizi giderek karartıyor, giderek yok ediyorlar. Hangi karanlık ellerden gelirse gelsin, insan yaşamına kasteden her türlü saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum. Her şeye rağmen, ülkemizin ve insanlarımızın aydınlık ve umutlu bir geleceği hep birlikte kuracağımıza olan inancım tamdır. Bu büyük ülke bu karanlık günlerden çıkmayı başaracaktır. Hain saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerken, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun” diye kaydetti.
YEREL HABER
Yayınlanma: 10 Ekim 2015 - 16:10
Başkan Büyükerşen'den Ankara'daki Katliamla İlgili Mesaj;
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr Yılmaz Büyükerşen, Ankara’daki katliamla ilgili yayınladığı mesajda, “İçimiz Kanıyor” diye belirtti.
YEREL HABER
10 Ekim 2015 - 16:10
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr Yılmaz Büyükerşen, Ankara’daki katliamla ilgili yayınladığı mesajda, “İçimiz Kanıyor” diye belirtti.
İlginizi Çekebilir









