Çorum'un Alaca ilçesinde cenazeye gitmek için yola çıkan otomobilin kaza yapması sonucu 1'i çocuk 6 kişi yaşamını yitirdi. Ölüm acısı 1 iken 7 oldu, tüm cenazeler aynı anda gözyaşları içerisinde toprağa verildi.Ankara'dan Çorum'un Alaca ilçesine kayınpederi Murat Dilmen'in cenazesine katılmak için yola çıkan İdris Doğan ve ailesinin içinde yer aldığı 05 RD 370 plakalı otomobil, ilin emniyet müdürlüğü kavşağında karşı şeritten gelen, Alaca'dan Çorum istikametine seyir halindeki Kamil Okur 06 AJ 797 yönetimindeki kavun yüklü TIR ile çarpıxtı.
Katliam gibi kazada sürücü Doğan ile eşi Songül (40), çocukları Aydın (19) ve iki yaşındaki Yusuf Doğan, yakın akrabaları Güllü Yıldız (50) ve Orhan Dilmen (34) yaşamını yitirdi. Cenazeye giderken yaşanan feci kaza sonrasında hayatını kaybedenler polisin yaptığı inceleme sonrasında Alaca Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Cenazeler bugün yakınları tarafından Alaca Belediyesine ait cenaze aracı ile ilçeye bağlı Büyükdona köyüne götürüldü. Cenazesine gidilen Murat Dilmen ile trafik kazasında yaşamını yitirenler için cenaze namazı kılındı.
Feci kazada yaşamını yitiren 2 yaşındaki Yusuf Doğan'ın cenazesi, annesi Songül Doğan ile aynı tabuta konuldu. Murat Dilmen ile kazada yaşamını yitiren 6 kişi için öğle namazını müteakip Büyükdona Şehit Ercüment Köse İlkokulu bahçesinde cenaze töreni gerçekleşti. Cenaze törenine Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftüsü İhsan Caner'in kıldırdığı cenaze namazının ardından 7 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi.
Katliam gibi kazada sürücü Doğan ile eşi Songül (40), çocukları Aydın (19) ve iki yaşındaki Yusuf Doğan, yakın akrabaları Güllü Yıldız (50) ve Orhan Dilmen (34) yaşamını yitirdi. Cenazeye giderken yaşanan feci kaza sonrasında hayatını kaybedenler polisin yaptığı inceleme sonrasında Alaca Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Cenazeler bugün yakınları tarafından Alaca Belediyesine ait cenaze aracı ile ilçeye bağlı Büyükdona köyüne götürüldü. Cenazesine gidilen Murat Dilmen ile trafik kazasında yaşamını yitirenler için cenaze namazı kılındı.Feci kazada yaşamını yitiren 2 yaşındaki Yusuf Doğan'ın cenazesi, annesi Songül Doğan ile aynı tabuta konuldu. Murat Dilmen ile kazada yaşamını yitiren 6 kişi için öğle namazını müteakip Büyükdona Şehit Ercüment Köse İlkokulu bahçesinde cenaze töreni gerçekleşti. Cenaze törenine Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftüsü İhsan Caner'in kıldırdığı cenaze namazının ardından 7 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi.





