Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’in önceki ziyaretleri sırasında Akçakoca’da yaptığı konferansta Akçakoca’nın tanıtımında sponsor olacağını söylediğini belirterek, "Türk Hava Yolları’nın dünyada çok önemli bir marka haline geldiği herkes tarafından biliniyor. Böyle bir değerimizi dünya markası haline getirilmesinde büyük rolü olan Sayın Temel Kotil, ilçemizde katıldığı konferans sırasında Akçakoca’nın tanıtımıa sponsor olacağını söyledi. Reklam desteği öncelikle uçaklarda dağıtılan THY dergilerinde Akçakoca’ya yer verilmesiyle başlayacak. Genel Müdürümüz Temel Kotil ayrıca THY’nin Arap Yarımadası’na Akçakoca’nın tanıtılması için sponsor olacağını söyledi. Sayın Kotil bir müjde daha vererek, İngilizce bilinmesi koşulu ile Türk Hava Yolları’nda her alanında çalıştırılmak üzere eleman alımı içinde söz verdi. Yakın zamanda Kaymakam beyle, kendisinin yanına giderek bu tanıtım konusunu detaylandıracağız" dedi.
YEREL HABER
Yayınlanma: 09 Ekim 2015 - 10:40
THY Akçakoca Tanıtımında Sponsor Oldu
Akçakoca belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Türk Hava Yolları’nın Akçakoca’nın turizm tanıtımında sponsor olduğunu açıkladı.
YEREL HABER
09 Ekim 2015 - 10:40
Akçakoca belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Türk Hava Yolları’nın Akçakoca’nın turizm tanıtımında sponsor olduğunu açıkladı.
İlginizi Çekebilir









